Zile negre sau Zile colorate

Este vineri dimineata si am activat pentru prima data blogul nostru.Sincer, am reflectat pret de minute bune daca e momentul sau nu sa incepem sa scriem azi.In primul rand, oamenii zilele acestea sunt ocupati cu zile negre.Da, ati citit bine, preferam sa uitam, sa ignoram zilele frumoase si le asteptam cu inversunare pe cele negre.

De cateva ore mailul meu este invadat de mailuri cu titlul BLACK FRIDAY.

DA! Recunosc , am trimis si noi azi dimineata un mail cu acest titlu, sa fim in randul lumii. Am trimis un mail comun, in care ne anuntam fanii inscrisi la newsletter ca le oferim o reducere de 10%, da, ati citit bine, 10% pentru orice comanda, in acest weekend.

Am facut-o sa le multumim celor care s-au inscris, care au acceptat sa comunicam evenimentele noastre ulterioare, cu ajutorul newsletterului.Nu am fortat pe nimeni sa se inscrie, I-am incurajat, I-am ajutat oferindu-le mici beneficii.Acum e momentul ca ei sa profite.Doar ei vor sti cum pot beneficia de reducere.

Revenind la reduceri, de ce nu oferim si noi un baner frumos cu REDUCERI 50%?Pentru ca noi nu putem.Simplu! Noi lucram in propriul atelier, produse manuale, fiecare individual.Noi nu suntem o fabrica.Noi nu importam din China.Producem in Romania anului 2016 cat mai simplu posibil.Noi vorbim si discutam fiecare detaliu cu clientii in parte.Noi trimitem zilnic poze cu piei, accesorii, detalii necesare ca fiecare sa isi personalizeze o posetuta lucrata manual , cu drag , in Romania.

Nu avem un castig de 80% la acel produs incat sa ne permitem sa oferim 50% din pretul de vanzare.Asa ca, pur si simplu, nu incercam sa pacalim clientii oferindu-le reduceri fictive.

 

Acum sa va spun un secret.De cateva zile uscatorul meu de par s-a stricat.I-am zis subtil sotului meu, ca Mos Craciun poate nu ma uita.Ei, nu m-a uitat, azi dimineata sotul imi spune ca un anumit magazine online are reduceri si printre ele a pus in cos un uscator de par.L-am rugat sa nu fie cel mai scump:) Dupa cateva minute, imi spune ca produsul e redus de la 199 lei la 109 lei, insa…l-a gasit pe alt magazine online la 119 lei pret normal, fara reduceri.Fi-ti siguri ca acel magazin munceste cu preturi corecte.

 

Va invit asadar sa ne sustineti, sa sharuiti articolul nostru, sa ne intelegeti si sa nu fiti dezamagiti ca nu oferim 50% reducere la posetutele noastre.

 

Cu drag , Tania.

 

Fii social, distribuie dacă îți place!

de abp_1370

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *