Retururi

Consumatorul are dreptul de a returna un produs, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Înainte de a returna produsul, va rugăm să ne informaţi acest lucru în scris,la adresa de email office@posetute.com si sa completati formularul de retur de pe site.Produsele returnate trebuie să fie în aceeaşi stare în care au fost livrate, nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice sau semne de purtare.De asemenea, produsul trebuie sa fie impachetat cu folie si cutie de carton si sa adaugati in cutie formularul de retur listat.

Nu vom acceptă produse purtate sau deteriorate din cauze independente de noi :

  • Folosirea produselor de curăţat pe baza de solvent
  • Uzură datorată utilizării prelungite a produsului în mediul umed
  • Uscarea produsului în apropierea surselor de căldură
  • Depozitarea într-un loc inadecvat

În maximum 15 de zile de la data returnării vei primi contravaloarea comenzii sau produselor returnate. Coletele returnate fără a ne fi anunţat în prealabil si pentru care nu este completat formularul de retur nu vor fi acceptate.

Returnarea banilor se va face doar în contul bancar specificat de către client, în email.

Ord nr 130/2000, precizează la art 10, alin c, „consumatorul nu poate denunţă unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepţia cazurilor în care părţile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate după specificaţiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum şi a acelora care, prin natură lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”, acest lucru însemnând că ne rezervăm dreptul de a nu anula comenzile care au fost executate pe baza de dimensiuni, culori, model dat de către client.

Conform legii, toate cheltuielile legate de retur sunt suportate de către client, exceptând cele legate de schimbarea produselor în garanţie, când returul către client îl vom suporta noi.

Toate PRODUSELE PERSONALIZATE, prin culoare, dimensiune, tipuri de închidere, accesorii metalice, decoruri, intră în categoria produselor pentru care nu se acceptă retur.

Va rugăm să luaţi în calcul acest aspect, pentru a înlătura eventualele probleme ivite după comandă.