Informații Generale

INFORMAŢII GENERALE

Toate produsele Mala Bags sunt lucrate în atelierul nostru exclusiv din piele naturală de calitate. Produsele Mala Bags sunt lucrate în proporţie de 90 % manual, astfel încât pot apărea mici diferenţe între două produse din acelaşi model.

Toate fotografiile de pe pagină ne aparţin, fiind poze ale produselor reale, însă pot apărea diferenţe de nuanţă ca urmare a procesului de execuţie a fotografiilor sau a setărilor monitorului dumneavoastră.

Dacă doriţi un produs personalizat, putem realiza un model unicat, prin culoare, dimensiune, accesorii.Toate aceste aspecte, vă rugăm să ni le comunicaţi pe adresa de email office@malabags.ro

Personalizarea poșetuțelor

Aveţi posibilitatea de a vă personaliza poşetuţa prin alegerea unor alte combinaţii de culori la modelele noastre standard, implicit schimbarea culorii decorurilor. Aceste servicii nu vor fi taxate suplimentar. Realizarea unor poşetuţe de dimensiuni diferite faţă de poșetutele noastre standard sau crearea unor decoruri speciale, diferite de cele folosite de noi se va taxa suplimentar. Pentru orice informaţii suplimentare, va rugăm să ne contactaţi.

Personalizarea gentuţelor nu permite returnarea lor. Orice gentuţă realizată la cererea clienţilor nu permite retur.

Întreţinerea

Produsele din piele nu se spală în maşina de spălat. Se curăță cu o cârpă umedă şi se lasă să se usuce treptat. Nu se usucă lângă surse de căldură. Nu lăsaţi poșetuțele la soare sau la lumină. Culoarea se poate modifica. Nu folosiţi în procesul de curăţare a genţilor acetonă sau alţi solvenţi duri. Nu purtaţi lucruri grele într-o geantă de piele, deoarece se va deforma. Nu pulverizaţi parfum pe produse.
GARANŢIA PRODUSELOR

Pentru acordarea garanţiei este necesară respectarea instrucţiunilor de întreţinere şi de folosire prezentate mai sus. Deteriorările precum zgârieturile, petele, rupturile etc., ce au fost produse de către client, ca urmare a utilizării/întreţinerii necorespunzătoare, nu sunt acoperite de garanţie.

Intervenţiile neautorizate asupra produsului, nerespectarea instrucţiunilor de întreţinere, precum şi utilizarea acestuia în alte condiţii decât cele pentru care a fost conceput, conduc la anularea garanţiei.

Orice reparație sau înlocuire a produselor se va face într-o perioada rezonabilă de timp, ce nu poate fi mai mare de 15 zile de la momentul recepționarii produsului de către vânzător.