Cadouri pentru barbatii dragi din viata noastra

Trebuie sa recunoastem ca, daca am primit vreodata sugestii pentru a produce ceva, a fost articole pentru barbati. Nu stim cum se face, dar ei, fie ca sunt in miniatura (baieteii nostri), fie ca sunt iubitii, sotii, fratii, prietenii, tatii, au fost si sunt mereu dezavantajati. Mereu este extrem de greu sa alegi un cadou pentru un barbat/baiat.

Am fost asaltate cu intrebari: “Pe cand ceva pentru baieti/barbati?”. Astfel ca de  multa vreme si timid am inceput sa personalizam rucsacei pentru baieti.

Cand a venit vremea sa producem primul rucsac pentru barbati, a fost destul de dificil sa alegem un model, neavand foarte multe criterii si detalii despre ce si-ar dori sau ar purta un barbat, despre ce tip de piele isi doreste un barbat sa poarte, despre cate buzunare sau ce accesorii metalice prefera ei.

Am gandit si creat un prim rucsacel pentru barbati, foarte minimalist, alaturi de unul asortat pentru cel mai iubit baietel din viata unui barbat-tata: baietelul lui.

_MG_2527-2 _MG_2517-2

Aventura sedintei foto, a inceput cu incercarea de a-i convinge pe cei mai dragi barbati din viata noastra, sa pozeze pentru noi. Baietii in final s-au distrat pe masura si suntem mandre sa va prezentam primul set de rucsaci tata fiu.

 

._MG_2499-2    _MG_2533-2_MG_2501-2_MG_2529-2

 

 

Fii social, distribuie dacă îți place!

de abp_1370

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *